Test 4Ever Scanner 29“

Test 4Ever Scanner 29"

S hrdostí Vám představujeme kolo 4Ever Scanner 29“. 
Na novou sezónu se nám dostalo potěšení a velké příležitosti sedlat kola této české značky se sídlem ve Studénce. Jak už z názvu vyplývá, kola od nich budou navždy a na to se velmi těšíme.
Díky nové propracovanější geometrii nabízí tu nejkratší zadní stavbu, kterou můžeme u 29“ horských kol najít, a to 430mm. Díky těmto technickým parametrům se jedná o neskutečně hravý a přesný stroj, s kterým lze krásně řezat zatáčky. Společně s úhlem hlavové trubky 69° umožňuje nespoutané řádění bez ohledu na náročnost terénu. Nesmíme též zapomenout na rám vyrobený z high modolus carbonu, díky kterému bude každé šlápnutí maximálně účinné a vystřelí Vás vpřed za novým dobrodružstvím. Co ovšem 4Ever nasadil do boje s terénem oproti konkurenci, je 120mm vidlice Rock Shox Reba v provedení boost. Zadní stavba je též v rozšířené verzi boost a dává tak kolu ještě větší tuhost.
Pro běžného uživatele, kterému čísla nic neříkají, a lehce v nich tápe, to znamená, že je navrženo tak, aby uživatel pocítil 100% jistotu nad svým kolem a zároveň získal maximální požitek z jízdy. 
Již nyní se těšíme na nové zážitky se společností 4Ever, které nás s jejich koly čekají v nadcházející sezóně.